Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовані основні недоліки колориметрів відбиття при визначенні кольоровості кристалічного білого цукру методом аналізу дифузно –відбитого випромінювання. Досліджено і встановлено, що застосування рівномірного розсіюючого екрану при оптимізації кількості світлодіодів, дозволило втричі збільшити стабільність вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру.
Analyzed main drawbacks of colorimeters of reflection in determining of chromaticity of crystalline white sugar method of analysis of diffuse reflected radiation. Investigated and found that the application of a uniform scattering screen while optimizing the number of LEDs, allowing triple stability of measurement of chromaticity of crystalline white sugar.
Analyzed main drawbacks of colorimeters of reflection in determining of chromaticity of crystalline white sugar method of analysis of diffuse reflected radiation. Investigated and found that the application of a uniform scattering screen while optimizing the number of LEDs, allowing triple stability of measurement of chromaticity of crystalline white sugar.
Опис
Ключові слова
кольоровість, колориметр, цукор, випромінювання, світлодіоди, оптимізація, стабільність, colorimeter, sugar, radiation, LEDs, optimization, stability
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Стабілізація результатів вимірювань кольоровості білого цукру за допомогою приладу ЦУТЕП-СМ / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – 2008. – Ч. 2. – С. 181.