Визначення концентрації і температури дифузійного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виділено чинники впливу на процес тепло-масообміну між буряковою стружкою та екстракційною речовиною, запропоновано методику визначення концентрації і температури бурякової стружки та дифузійного соку для похилого дифузійного апарату. The factors of influence are selected on the process of heat exchange and mass-transfer between the beet shaving and extraction matter, the method of determination of concentration and temperature of the beet shaving and diffusive juice is offered for a sloping diffusive vehicle.

Опис

Ключові слова

екстракція, дифузія, бурякова стружка, температура, екстрагент, extraction, diffusion, beet shaving, temperature, extract, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Бойко В. О. Визначення концентрації і температури дифузійного соку / В. О. Бойко, М. О. Масліков, М. О. Прядко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2006. - № 18. - С. 86-89.

Зібрання