Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба.

Опис

Ключові слова

безглютеновий хліб, безглютеновый хлеб, gluten-free bread, борошно круп’яних культур, хімічний склад хліба, мука крупяных культур, химический состав хлеба, flour cereal crops, chemical composition of bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Грищенко, А. М. Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Актуальні проблеми безпеки харчування : матеріали Першої міжгалузевої наук.-практ. конференції, 14 - 15 жовтня 2010 р. – Донецьк : Донецький національний університет економіки і торгівлі. - С. 73.

Зібрання