Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба.
Опис
Ключові слова
безглютеновий хліб, безглютеновый хлеб, gluten-free bread, борошно круп’яних культур, хімічний склад хліба, мука крупяных культур, химический состав хлеба, flour cereal crops, chemical composition of bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Грищенко, А. М. Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба / А. М. Грищенко, Л. А. Михонік, В. І. Дробот // Актуальні проблеми безпеки харчування : матеріали Першої міжгалузевої наук.-практ. конференції, 14 - 15 жовтня 2010 р. – Донецьк : Донецький національний університет економіки і торгівлі. - С. 73.