DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5823

Название: Перероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомаси
Другие названия: Processing hop pellets to feed a microbial biomass
Авторы: Малюжко, Олена Володимирівна
Нікітін, Геннадій Олексійович
Салюк, Анатолій Іванович
Nikitin, Gennady
Malyuzhko, Elena
Salyuk, Anatoly
Ключевые слова: пивоварна промисловість
хмелева дробина
метанова ферментація
біогаз
біомаса
амінокислоти
пивоваренная промышленность
хмелевая дробина
метановая ферментация
биогаз
биомасса
аминокислоты
brewing industry
hop pellet
methane fermentation
biogas
biomass
amino acids
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2002
Библиографическое описание: Малюжко, О. В. Перероблення хмелевої дробини з метою отримання кормової мікробної біомаси / О. В. Малюжко, Г. О. Нікітін, А. І. Салюк // Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 23-25 квітня 2002 р. : тези доповідей. - 2002. - Частина 2. - № 1.
Краткий осмотр (реферат): Розглядається застосування метанової ферментації для зниження вмісту гірких речовин в хмельовій дробині для подальшого використання ії як кормової добавки. При використанні метанової ферментації знижується вміст гірких речовин на 70%, і виділяється біогаз з вмістом метану 80-85%. При дослідженні виявлено збільшення вмісту незамінних амінокислот (лізин 5.94%, метіонін 1.63%, фенілаланін 5.51%) Рассматривается применение метановой ферментации для снижения содержания горьких веществ в хмелевой дробине для использования ее в качестве кормовой добавки. При использовании метановой ферментации снижается содержание горьких веществ на 70%, и выделяется биогаз с содержанием метана 80-85%. При исследовании выявлено увеличение содержания незаменимых аминокислот (лизин 5.94%, метионин 1.63%, фенилаланин 5.51%) The application of methane fermentation to reduce the content of bitter substances in hop pellets for use AI as a feed additive. Using methane fermentation reduced the content of bitter substances by 70%, and is released biogas methane content of 80-85%. In the study revealed increase in the content of essential amino acids (lysine 5.94%, 1.63% methionine, phenylalanine 5.51%)
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5823
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Processing hop pellets to feed a microbial biomass.pdf232,94 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback