DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5833

Название: Визначення впливу фізико-хімічних факторів на накопичення фікоціаніну в клітинах спіруліни
Другие названия: Determining the influence of physico-chemical factors on the accumulation of phycocyanin percentage of cells spirulina
Авторы: Коваленко, С. М.
Салюк, Анатолій Іванович
Запольський, Анатолій Кирилович
Котинський, Андрій Валерійович
Zapolskiy, Anatoly
Kotynskyy, Andriy
Kovalenko, S. M.
Salyuk, Anatoly
Ключевые слова: спіруліна
фікоціанін
біомаса
культивування
спирулина
фикоцианин
биомасса
культивирование
spirulina
phycocyanin
biomass
cultivation
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
Issue Date: 2003
Библиографическое описание: Коваленко, С. М. Визначення впливу фізико-хімічних факторів на накопичення фікоціаніну в клітинах спіруліни / С. М. Коваленко, А. К. Запольсьский, А. В. Котинський, А. І. Салюк // 69 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2003. - № 2, Част. 2.
Краткий осмотр (реферат): В ході досліджень встановлено, що результати культивування спіруліни при червоному світлі не піддержують даних про його позитивний вплив на вміст фікоціаніну в клітині спіруліни. Вміст фікоціаніну в клітинах спіруліни може змінюватися в межах від 1 до 15% залежно від умов культивування. Визначення оптимальних параметрів культивування дозволить значно інтенсифікувати процес накопичення фікоціаніну. В ходе исследований установлено, что результаты культивирования спирулины при красном свете не поддерживают данных о его положительное влияние на содержание фикоцианина в клетке спирулины. Содержание фикоцианина в клетках спирулины может изменяться в пределах от 1 до 15% в зависимости от условий культивирования. Определение оптимальных параметров культивирования позволит значительно интенсифицировать процесс накопления фикоцианина. During the studies found that the results of spirulina cultivation at a red light not support data has a positive effect on the content of spirulina phycocyanin percentage in a cell. Content phycocyanin percentage of cells spirulina can range from 1 to 15% depending on cultivation conditions. Determination of optimal parameters cultivation will greatly intensify the accumulation of phycocyanin percentage.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5833
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Determining the influence of physico-chemical factors on the accumulation of phycocyanin percentage of cell.PDF223,75 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback