Визначення впливу фізико-хімічних факторів на накопичення фікоціаніну в клітинах спіруліни
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В ході досліджень встановлено, що результати культивування спіруліни при червоному світлі не піддержують даних про його позитивний вплив на вміст фікоціаніну в клітині спіруліни. Вміст фікоціаніну в клітинах спіруліни може змінюватися в межах від 1 до 15% залежно від умов культивування. Визначення оптимальних параметрів культивування дозволить значно інтенсифікувати процес накопичення фікоціаніну.
During the studies found that the results of spirulina cultivation at a red light not support data has a positive effect on the content of spirulina phycocyanin percentage in a cell. Content phycocyanin percentage of cells spirulina can range from 1 to 15% depending on cultivation conditions. Determination of optimal parameters cultivation will greatly intensify the accumulation of phycocyanin percentage.
Опис
Ключові слова
спіруліна, фікоціанін, біомаса, культивування, spirulina, phycocyanin, biomass, cultivation, кафедра екології та екоменеджменту
Бібліографічний опис
Коваленко, С. М. Визначення впливу фізико-хімічних факторів на накопичення фікоціаніну в клітинах спіруліни / С. М. Коваленко, А. К. Запольсьский, А. В. Котинський, А. І. Салюк // 69 наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. – 2003. - № 2, Част. 2.