Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5834
Title: Способ очистки диффузионного сока (Авторское свидетельство 1751217)
Authors: Козявкин, Анатолий Петрович
Мельник, Ирина Петровна
Штангеева, Надежда Ивановна
Клименко, Лариса Степановна
Keywords: кафедра технології цукру і підготовки води
диффузионный сок
преддефекация
дефекация
сатурация
фильтрация
моноаммонийфосфат
сульфит натрия
raw juice
preliming
defecation
saturation
filtering
monoammonium phosphate
sodium sulfite
Issue Date: 1992
Citation: А. с. 1751217 СССР, С 13 D 3/06. Способ очистки диффузионного сока / А. П. Козявкин, И. П. Мельник, Н. И. Штан- геева и Л. С. Клименко. ‒ № 4846736/13 ; заявл. 04.07.90 ; опубл. 30.07.92. Бюл. № 28.
Abstract: Способ очистки диффузионного сока предусматривает преддефекацию, дефекацию, І сатурацию, фильтрацию, II сатурацию, фильтрацию и сульфитацию путем введения в сок сульфита натрия. В фильтрованный сок II сатурации перед сульфитацией вводят насыщенный раствор моноаммонийфосфата в количестве 0,12-0,21 % к массе сухих веществ сока.
Way to extract purification provides preliming, defecation, I saturation, filtering, II saturation, filtering, and sulphitation by introducing juice sodium sulfite. In the filtered juice II saturation before sulphitation enter a saturated solution of monoammonium phosphate in an amount of 0,12-0,21 % by weight of dry matter of juice.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5834
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12843333.pdf1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.