Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5836
Title: Хліб з тритікалевого борошна випікати можна
Authors: Дробот, Віра Іванівна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Keywords: борошно
flour
тритікале
тісто
хліб
підкислювач
triticale
dough
bread
acidulent
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Citation: Дробот, В. І. Хліб з тритікалевого борошна випікати можна / В. І. Дробот, Т. О. Федорова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2004. – № 1 (01). – С. 8.
Abstract: Розроблена прискорена технологія виготовлення хліба з обойного тритікалевого борошна, яка передбачає внесення 2 % підкислювала «Ефективний» і 2 % пресованих дріжджів, а також внесення у тісто 3 % цукру і 2 % жиру до маси борошна або заварки. Designed accelerated technology of bread triticale wholemeal flour which introduces 2% acidified "Effective" and 2% compressed yeast, as well as making dough in 3% sugar and 2% fat by weight of flour or welding.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5836
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ftohztbvm.pdf232.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.