Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5842
Title: Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба
Other Titles: Product applications starch production technology of bread
Authors: Фалендиш, Наталія Олексіївна
Казмірчук, Олена Анатоліївна
Федорова, Тетяна Олексіївна
Fedorova, Tatyana
Falendysh, Natalia
Kazmirchuk, Olena
Keywords: хліб
хлеб
bread
клейковина
картопляний сік
органолептичні та фізико-хімічні показники якості
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
картофельный сок
органолептические и физико-химические показатели качества
gluten
potato juice
organoleptic and physico-chemical quality
Issue Date: 2012
Abstract: Встановлено, що додавання сирої клейковини та картопляного соку до рецептури інтенсифікує процес дозрівання тіста, що приводить до скорочення тривалості дозрівання і вистоювання напівфабрикатів, покращує органолептичні та фізико-хімічні показники хліба. Установлено, что добавление сырой клейковины и картофельного сока к рецептуре интенсифицирует процесс созревания теста, что приводит к сокращению продолжительности созревания и выстаивания полуфабрикатов, улучшает органолептические и физико-химические показатели хлеба. Found that the addition of crude gluten and potato juice to the recipe intensifies maturation cycle, which leads to a reduction in the duration of ripening and maturation semi improved organoleptic and physico-chemical parameters of bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5842
Other Identifiers: Фалендиш, Н. О. Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба / Н. О. Фалендиш, Т. О. Федорова, О. А. Казмірчук, І. А. Альдьїн // Хранение и переработка зерна. – №9 (195). – 2007. – С. 48-49.
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ftozpkvvth.pdf272.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.