Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5859
Title: Особенности использования украинских сортов хмеля в пивоварении
Authors: Проценко, Лидия Васильевна
Рудык, Руслан Иванович
Ляшенко, Николай Иванович
Мелетьев, Анатолий Евгеньевич
Дерий, Елена Ивановна
Keywords: сорта хмеля
альфа-кислоты
бета-кислоты
величина хмелевой горечи
эфирное масло
variety of hops
alpha acids
beta-acids
value of hop bitterness
essential oil
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2012
Citation: Особенности использования украинских сортов хмеля в пивоварении / Л. В. Проценко, Р. И. Рудык, Н. И. Ляшенко, А. Е. Мелетьев, Е. И. Дерий // Актуальные вопросы технологий производства, переработки, хранения сельскохозяйственной продукции и товароведения. - 2012.
Abstract: Приведена характеристика перспективных ароматических и горьких сортов хмеля украинской селекции и результаты исследований особенности их использования в пивоварении. Here is represented characteristic of the promising aromatic and bitter hops varieties Ukrainian selection and results of researches features of their use in brewing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5859
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Deriy_6.pdf339.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.