DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5859

Название: Особенности использования украинских сортов хмеля в пивоварении
Другие названия: Features of Ukrainian hops in brewing
Авторы: Проценко, Лидия Васильевна
Рудык, Руслан Иванович
Ляшенко, Николай Иванович
Мелетьев, Анатолий Евгеньевич
Дерий, Елена Ивановна
Protsenko, Lidia
Rudyk, Ruslan
Lyashenko, Nikolai
Meletyev, Anatoly
Deriy, Elena
Ключевые слова: сорта хмеля
альфа-кислоты
бета-кислоты
величина хмелевой горечи
эфирное масло
сорти хмелю
альфа-кислоти
бета-кислоти
величина хмельової гіркоти
ефірне масло
variety of hops
alpha acids
beta-acids
value of hop bitterness
essential oil
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Особенности использования украинских сортов хмеля в пивоварении / Л. В. Проценко, Р. И. Рудык, Н. И. Ляшенко, А. Е. Мелетьев, Е. И. Дерий // Актуальные вопросы технологий производства, переработки, хранения сельскохозяйственной продукции и товароведения. - 2012.
Краткий осмотр (реферат): Приведена характеристика перспективных ароматических и горьких сортов хмеля украинской селекции и результаты исследований особенности их использования в пивоварении. Наведено характеристику перспективних ароматичних і гірких сортів хмелю української селекції і результати досліджень особливості їх використання в пивоварінні. Here is represented characteristic of the promising aromatic and bitter hops varieties Ukrainian selection and results of researches features of their use in brewing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5859
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Deriy_6.pdf339,4 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback