Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій
Вантажиться...
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
процеси і апарати харчових виробництв, processes and devices for food industry, підготовка фахівців, training, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій / І. Ф. Малежик, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк, А. В. Копиленко // Всеукраїнська науково-методична конференція, 10-12 жовтня 2000 р. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 51–53.