Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

процеси і апарати харчових виробництв, processes and devices for food industry, підготовка фахівців, training, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій / І. Ф. Малежик, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк, А. В. Копиленко // Всеукраїнська науково-методична конференція, 10-12 жовтня 2000 р. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 51–53.