Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробницт» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
процеси і апарати харчових виробництв, processes and devices for food industry, підготовка фахівців, training, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Роль дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» у фундаментальній і профілюючій підготовці фахівців з харчових технологій / І. Ф. Малежик, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк, А. В. Копиленко // Всеукраїнська науково-методична конференція, 10-12 жовтня 2000 р. – Київ : УДУХТ, 2000. – С. 51–53.