Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Приведені порівняльні показники якості білого цукру , який виробляють в країнах ЄС та в Україні. Розроблено новий прилад для визначення кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді. Наголошено , що розроблення вітчизняного лабораторного обладнання для визначення кольоровості цукру дозволяє виробляти недорогі прилади і організовувати їх належне сервісне обслуговуванняна цукрових заводах. Present comparative figures as white sugar, which is produced in the EU and Ukraine. A new instrument for determining color-sti white sugar in crystalline form. Emphasized that the development of laboratory equipment to determine the color allows the sugar to produce inexpensive devices and organize proper service sugar factories.

Опис

Ключові слова

цукрове виробництво, sugar production, білий цукор, якість, кристалічний, прилад, кольоровість, сервісне обслуговування, white sugar, quality, crystalline, device, color, service

Бібліографічний опис

Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані : матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, Київ / В. В. Платонов, Л. I. Дадеко, Л. I. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Цукор України. – 2005. – С. 211–213.