Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Приведені порівняльні показники якості білого цукру , який виробляють в країнах ЄС та в Україні. Розроблено новий прилад для визначення кольоровості білого цукру в кристалічному вигляді. Наголошено , що розроблення вітчизняного лабораторного обладнання для визначення кольоровості цукру дозволяє виробляти недорогі прилади і організовувати їх належне сервісне обслуговуванняна цукрових заводах. Present comparative figures as white sugar, which is produced in the EU and Ukraine. A new instrument for determining color-sti white sugar in crystalline form. Emphasized that the development of laboratory equipment to determine the color allows the sugar to produce inexpensive devices and organize proper service sugar factories.

Description

Citation

Розробка методу і приладу експрес-контролю кольоровості цукру-піску в кристалічному стані : матеріали науково-технічної конференції цукровиків України, Київ / В. В. Платонов, Л. I. Дадеко, Л. I. Чернявська, М. П. Купчик, Л. С. Клименко // Цукор України. – 2005. – С. 211–213.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By