Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1996

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

УкрІНТЕІ

Анотація

Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.

Опис

Ключові слова

екструзія, extrusion, пророщування, зернові, солод, зміна складових, біологічна цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, germination, grain, malt, changing the components, biological value, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. – Київ : УкрІНТЕІ, 1996. – 20 с.