Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна
Файли
Дата
1996
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
УкрІНТЕІ
Анотація
Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності.
This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.
Опис
Ключові слова
екструзія, extrusion, пророщування, зернові, солод, зміна складових, біологічна цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, germination, grain, malt, changing the components, biological value, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. – Київ : УкрІНТЕІ, 1996. – 20 с.