Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

УкрІНТЕІ

Анотація

Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.

Опис

Бібліографічний опис

Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. – Київ : УкрІНТЕІ, 1996. – 20 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в