DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6136

Название: Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)
Другие названия: Method of making composite mixture flour (Patent number 86675)
Авторы: Корж, Тамара Володимирівна
Шаповаленко, Олег Іванович
Назар, Олександра Станіславівна
Шаран, Андрій Васильович
Супрун-Крестова, Олена Юріївна
Янюк, Тетяна Іванівна
Korzh, Tamara
Shapovalenko, Oleg
Nazar, Alexandra
Sharan, Andrey
Suprun-Krestova, Elena
Yanyuk, Tatiana
Ключевые слова: композиційна суміш
композиционная смесь
composite mixture
пшеничний зародок
кукурудза
екструзія
борошно пшеничне
пшеничный зародыш
кукуруза
экструзия
пшеничная мука
wheat germs
maize
extrusion
wheat flour
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2009
Библиографическое описание: Пат. № 86675 Україна, МПК А21D2/08, А21D2/36, А21D2/38. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ; заявник і патентовласник Нац. універ. харч. технологій.- № a 20707565; заявл. 05.07.2007 р., опубл. 12.05.2009 р., Бюл. № 9., 2009 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва композиційної борошня- ної суміші, який передбачає дозування борошна пшеничного вищого або першого сорту та добавок, їх змішування до однорідної маси, який відрізня- ється тим, що добавки у вигляді пшеничного за- родка та очищеної від домішок і подрібненої куку- рудзи дозують у співвідношенні відповідно 30-50 % і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14- 15 %. після чого екструдоааний продукт подріб- нюють, просівають і подають його на дозування і змішування у кількості 8-12 % до загальної маси суміші з борошном пшеничним вищого або першо- го сорту. Способ производства композиционного мучные ной смеси , предусматривающий дозирования муки пшеничной высшего или первого сорта и добавок , их смешивания до однородной массы , отличающийся ется тем , что добавки в виде пшеничной по - родка и очищенной от примесей и измельченной куку - Рудзь дозируют в соотношении соответственно 30-50 % и 50-70 % , смешивают , экструдируют при влажности 14 - 15 %. после чего екструдоааний продукт измель - оценивают , просеивают и подают его дозировку и смешивания в количестве 8-12 % от общей массы смеси с мукой пшеничной высшего или перво- го сорта. Method of manufacturing composite flour - tion mixture, which involves dispensing flour wheat or first grade and additives their mixing until smooth , characterized etsya what supplements in the form of wheat by - rodka and cleaned of impurities and crushed cookie - rudzy dosed at a ratio by 30-50% and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14 - 15%. then ekstrudoaanyy product grinding nyuyut , sifted and submit it to the dosage and mixing in an amount of 8-12 % by weight of the total mixed with wheat flour or first- grade.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6136
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
compos_mixt_flour.pdf464,44 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback