Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші (Патент на винахід № 86675)
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва композиційної борошня-
ної суміші, який передбачає дозування борошна
пшеничного вищого або першого сорту та добавок,
їх змішування до однорідної маси, який відрізня-
ється тим, що добавки у вигляді пшеничного за-
родка та очищеної від домішок і подрібненої куку-
рудзи дозують у співвідношенні відповідно 30-50 %
і 50-70 %, змішують, екструдують при вологості 14-
15 %. після чого екструдоааний продукт подріб-
нюють, просівають і подають його на дозування і
змішування у кількості 8-12 % до загальної маси
суміші з борошном пшеничним вищого або першо-
го сорту.
Method of manufacturing composite flour -
tion mixture, which involves dispensing flour
wheat or first grade and additives
their mixing until smooth , characterized
etsya what supplements in the form of wheat by -
rodka and cleaned of impurities and crushed cookie -
rudzy dosed at a ratio by 30-50%
and 50-70 %, mixed, extruded at a humidity of 14 -
15%. then ekstrudoaanyy product grinding
nyuyut , sifted and submit it to the dosage and
mixing in an amount of 8-12 % by weight of the total
mixed with wheat flour or first-
grade.
Опис
Ключові слова
композиційна суміш, composite mixture, пшеничний зародок, кукурудза, екструзія, борошно пшеничне, wheat germs, maize, extrusion, wheat flour, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Пат. № 86675 Україна, МПК А21D2/08, А21D2/36, А21D2/38. Спосіб виробництва борошняної композиційної суміші / Корж Т. В., Шаповаленко О. І., Назар О. С., Шаран А. В., Супрун-Крестова О. Ю., Янюк Т. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій.- № a 20707565 ; заявл. 05.07.2007 ; опубл. 12.05.2009, Бюл. № 9., 2009 р.