Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6146
Title: Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Жабіна, Олена Валеріївна
Бутовська, Тетяна Вікторівна
Keywords: паштет
паштет
pate
грибний порошок
білковий стабілізатор
м'ясо бланшоване
mushroom powder
protein stabilizer
blanched meat
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель 55319 Україна, МПК А 23 L 1/317 Паштет м’ясний з грибним порошком / Пасічний, В. М., Ястреба, Ю. А., Жабіна, О. В., Бутовська, Т. В. ; заявник і патентовласник НУХТ. – № u 201006763 ; заявл. 12.01.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. 23.
Abstract: Розроблено паштет м’ясний з грибним порошком, що містить печінку бланшовану, моркву і цибулю смажену,бульйон, кухонну сіль та спеції який відрізняється тим, що додатково містить сало, м'ясо бланшоване, яйця або яєчний жовток, білковий стабілізатор на основі курячої і свинячої шкури,сироватку молочну, гідратований грибний порошок. A meat pate with mushroom powder containing liver blanched, roasted carrots and onions, broth, table salt and spices wherein further comprising bacon, blanched meat, eggs or egg yolk, protein stabilizer from chicken and pork skins, whey, hydrated mushroom powder.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6146
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55319.pdf2.74 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.