Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено паштет м’ясний з грибним порошком, що містить печінку бланшовану, моркву і цибулю смажену,бульйон, кухонну сіль та спеції який відрізняється тим, що додатково містить сало, м'ясо бланшоване, яйця або яєчний жовток, білковий стабілізатор на основі курячої і свинячої шкури,сироватку молочну, гідратований грибний порошок. A meat pate with mushroom powder containing liver blanched, roasted carrots and onions, broth, table salt and spices wherein further comprising bacon, blanched meat, eggs or egg yolk, protein stabilizer from chicken and pork skins, whey, hydrated mushroom powder.
Опис
Ключові слова
паштет, паштет, pate, грибний порошок, білковий стабілізатор, м'ясо бланшоване, mushroom powder, protein stabilizer, blanched meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 55319 Україна, МПК А 23 L 1/317 Паштет м’ясний з грибним порошком / Пасічний, В. М., Ястреба, Ю. А., Жабіна, О. В., Бутовська, Т. В. ; заявник і патентовласник НУХТ. – № u 201006763 ; заявл. 12.01.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. 23.