Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропонована математична модель вибору критерію якості. The mathematical model of a choice of criterion of quality is offered.

Опис

Ключові слова

якість, quality, оцінювання, вибір критерію, assessment, criterion choice, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»/ І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко // Наукові праці НУХТ. – 2003. – №14. – С. 64-65.

Зібрання