Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»
Вантажиться...
Дата
2003
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Запропонована математична модель вибору критерію якості.
The mathematical model of a choice of criterion of quality is offered.
Опис
Ключові слова
якість, quality, оцінювання, вибір критерію, assessment, criterion choice, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»/ І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко // Наукові праці НУХТ. – 2003. – №14. – С. 64-65.