Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Запропонована математична модель вибору критерію якості. The mathematical model of a choice of criterion of quality is offered.

Опис

Ключові слова

якість, quality, оцінювання, вибір критерію, assessment, criterion choice, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Корецька, І. Л. Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»/ І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко // Наукові праці НУХТ. – 2003. – №14. – С. 64-65.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced