Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Запропонована математична модель вибору критерію якості.
The mathematical model of a choice of criterion of quality is offered.
Опис
Ключові слова
якість, quality, оцінювання, вибір критерію, assessment, criterion choice, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І., кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Корецька, І. Л. Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»/ І. Л. Корецька, Т. В. Зінченко // Наукові праці НУХТ. – 2003. – №14. – С. 64-65.