Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6288
Title: Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста
Other Titles: Influence of different forms of selenium on microbial activity of the test
Authors: Антонюк, Марія Миколаївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Устинов, Юрій Васильович
Герасименко, Лариса Олександрівна
Хіврич, Борис Іванович
Antoniuk, Maria
Arsenieva, Larisa
Ustinov, Yuriy
Gerasymenko, Larisa
Hivrich, Boris
Keywords: сполуки селену
мікробіологічні процеси
інтенсифікація
тісто
соединения селена
микробиологические процессы
интенсификация
тесто
selenium compounds
microbial processes
intensification
bread dough
кафедра біотехнології і мікробіології
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2004
Citation: Антонюк, М. М. Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста / М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко, Л. Ю. Арсеньєва, Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – № 15. – С. 36-37.
Abstract: Досліджували вплив різних сполук селену на протікання мікробіологічних процесів у хлібному тісті. Отримані результати свідчать про інтенсифікацію процесу бродіння та можливість використання в якості збагачувачів хліба різних форм мікроелементу. Исследовали влияние разных соединений селена на протекание микробиологических процессов в хлебном тесте. Полученные результаты свидетельствуют про интенсификацию процесса брожения и возможность использования в качестве обогатителей хлеба разных форм селена. Investigated the effects of different selenium compounds on the course of microbial processes in bread dough. These results suggest an intensification of the process of fermentation and the use of as a enricher of different forms of selenium.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6288
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Se_mikroflora_1.pdf1.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.