Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджували вплив різних сполук селену на протікання мікробіологічних процесів у хлібному тісті. Отримані результати свідчать про інтенсифікацію процесу бродіння та можливість використання в якості збагачувачів хліба різних форм мікроелементу. Investigated the effects of different selenium compounds on the course of microbial processes in bread dough. These results suggest an intensification of the process of fermentation and the use of as a enricher of different forms of selenium.

Опис

Ключові слова

сполуки селену, мікробіологічні процеси, інтенсифікація, тісто, selenium compounds, microbial processes, intensification, bread dough, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Антонюк, М. М. Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тіста / М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко, Л. Ю. Арсеньєва, Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. – 2004. – № 15. – С. 36-37.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced