Низькотемпературна безвідходна технологія сублімованих продуктів з вуглеводовмісної сировини
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Актуальними є й подальші дослідження у напрямі отримання сухих напівфабрикатів та біологічно активних добавок до їжі методом сублімаційного сушіння. Це єдиний метод, який забезпечує максимальне збереження всіх біологічно активних речовин сировини, дає можливість використати її на якісно новому рівні і відкриває широкі перспективи постачання населенню повноцінної продукції.
Актуальны и дальнейшие исследования в направлении получения сухих полуфабрикатов и биологически активных добавок к пище методом сублимационной сушки. Это единственный метод, который обеспечивает максимальное сохранение всех биологически активных веществ сырья, дает возможность использовать ее на качественно новом уровне и открывает широкие перспективы поставок населению полноценной продукции.
Topical and further research towards a semi-dry and biologically active additives to food by freeze-drying. This is the only method that ensures maximum preservation of all biologically active substances of raw materials, allows to use it to a new level and opens up broad prospects for supply of high-grade products
Description
Keywords
рослинна сировина, технології перероблення, біологічно активні речовини, штучний холод, кріогенні температури, модифікації, herbs, processing technology, biologically active substances, artificial cold, cryogenic temperatures, modification, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів
Citation
Сімахіна, Г. О. Низькотемпературна безвідходна технологія сублімованих продуктів з вуглеводовмісної сировини / Г. О. Сімахіна, Н. В .Науменко // Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. - Київ : Сталь, 2011. – С. 235-317.