Низькотемпературна безвідходна технологія сублімованих продуктів з вуглеводовмісної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Актуальними є й подальші дослідження у напрямі отримання сухих напівфабрикатів та біологічно активних добавок до їжі методом сублімаційного сушіння. Це єдиний метод, який забезпечує максимальне збереження всіх біологічно активних речовин сировини, дає можливість використати її на якісно новому рівні і відкриває широкі перспективи постачання населенню повноцінної продукції. Актуальны и дальнейшие исследования в направлении получения сухих полуфабрикатов и биологически активных добавок к пище методом сублимационной сушки. Это единственный метод, который обеспечивает максимальное сохранение всех биологически активных веществ сырья, дает возможность использовать ее на качественно новом уровне и открывает широкие перспективы поставок населению полноценной продукции. Topical and further research towards a semi-dry and biologically active additives to food by freeze-drying. This is the only method that ensures maximum preservation of all biologically active substances of raw materials, allows to use it to a new level and opens up broad prospects for supply of high-grade products

Опис

Ключові слова

рослинна сировина, технології перероблення, біологічно активні речовини, штучний холод, кріогенні температури, модифікації, herbs, processing technology, biologically active substances, artificial cold, cryogenic temperatures, modification, кафедра гуманітарних дисциплін, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Низькотемпературна безвідходна технологія сублімованих продуктів з вуглеводовмісної сировини / Г. О. Сімахіна, Н. В .Науменко // Низькі температури у технологіях оздоровчих продуктів : монографія. - Київ : Сталь, 2011. – С. 235-317.