Спосіб приготування тіста (Патент на винахід № 59313)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб приготування тіста, що включає введення дріжджового препарату та заміс тіста, який відрізняється тим, що у процесі замісу тіста додатково вводять добавку солоду, збагаченого селеном у кількості 2-4% до маси борошна в тісті.

Опис

Ключові слова

тісто, дріжджовий препарат, збагачений селеном солод, dough, yeast preparation, selenium enriched malt, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент № 59313 UA, МПК 7 А21 D 8/04 Спосіб приготування тіста / Арсеньєва Л. Ю, Стабнікова О. В., Іванов В. М., Устинов Ю. В., Антонюк М. М., Герасименко Л. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № 20021210622; заявл. 26.12.2002 ; опубл. 15.08.2003 ; Бюл. № 8, 2002 р.

Зібрання