Пшеничний хліб функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Пшеничний хліб функціонального призначення, що містить борошно, дріжджі, сіль, воду та органічний носій йоду, який відрізняється тим, що як носій йоду використовують сухий концентрат еламіну та додатково вносять солод сої, збагачений селеном, у такому співвідношенні компонентів (кг): борошно 99,0-99,5 дріжджі 1,0-1,5 сіль 1,3-1,5 солод сої з селеном 0,5-1,0 сухий концентрат еламіну 0,013-0,019 вода 50,3-50,4. Wheat bread functionality containing flour, yeast, salt, water and organic carrier of iodine, which is characterized by the fact that as a carrier of iodine using dry concentrate Elamin and additionally make malt soy, enriched with selenium, in a ratio of components (kg): flour 99 ,0-99, 5 yeast salt 1.0-1.5 1.3-1.5 soybean malt with selenium 0.5-1.0 dry concentrate Elamin 0,013-0,019 water 50,3-50,4.

Опис

Ключові слова

пшеничний хліб функціонального призначення, носій йоду, еламін, солод сої, functional wheat bread, iodine carrier, elamin, soy malt, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Деклараційний патент на корисну модель № 4512 А Україна, МПК7 А21 D 8/02. Пшеничний хліб функціонального призначення / Л. Ю. Арсеньєва, Л. П. Дерев‘янко, Б. І. Хіврич, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко. - № 20040503811 ; заявл. 20.05.2004 ; опубл. 17.01.2005, Бюл. № 1, 2005 р.

Зібрання