Пшеничний хліб функціонального призначення

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Пшеничний хліб функціонального призначення, що містить борошно, дріжджі, сіль, воду та органічний носій йоду, який відрізняється тим, що як носій йоду використовують сухий концентрат еламіну та додатково вносять солод сої, збагачений селеном, у такому співвідношенні компонентів (кг): борошно 99,0-99,5 дріжджі 1,0-1,5 сіль 1,3-1,5 солод сої з селеном 0,5-1,0 сухий концентрат еламіну 0,013-0,019 вода 50,3-50,4. Wheat bread functionality containing flour, yeast, salt, water and organic carrier of iodine, which is characterized by the fact that as a carrier of iodine using dry concentrate Elamin and additionally make malt soy, enriched with selenium, in a ratio of components (kg): flour 99 ,0-99, 5 yeast salt 1.0-1.5 1.3-1.5 soybean malt with selenium 0.5-1.0 dry concentrate Elamin 0,013-0,019 water 50,3-50,4.

Description

Citation

Деклараційний патент на корисну модель № 4512 А Україна, МПК7 А21 D 8/02. Пшеничний хліб функціонального призначення / Л. Ю. Арсеньєва, Л. П. Дерев‘янко, Б. І. Хіврич, М. М. Антонюк, Л. О. Герасименко. - № 20040503811 ; заявл. 20.05.2004 ; опубл. 17.01.2005, Бюл. № 1, 2005 р.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By