Spherification as a prospective technique of product production at restaurants

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.

Опис

Ключові слова

spherification, molecular technologies, sodium alginate, calcium chloride, spheres, daily requirement, organoleptic evaluation, сферификация, молекулярные технологии, альгинат натрия, хлорид кальция, сферы, суточная потребность, органолептическая оценка, сферифікація, молекулярні технології, альгінат натрію, хлорид кальцію, сфери, добова потреба, органолептична оцінка, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Spherification as a prospective technique of product production at restaurants / V. Dotsenko, O. Arpul, E. Usatyuk, E. Dudkina // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – 62-66.

Зібрання