Spherification as a prospective technique of product production at restaurants
Дата
2012
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The paper presents the results of practical researches of spherification as an innovative technique of molecular gastronomy which enables to provide the traditional dishes and culinary products the unusual appearance without changing their nutritional and biological value.
Опис
Ключові слова
spherification, molecular technologies, sodium alginate, calcium chloride, spheres, daily requirement, organoleptic evaluation, сферификация, молекулярные технологии, альгинат натрия, хлорид кальция, сферы, суточная потребность, органолептическая оценка, сферифікація, молекулярні технології, альгінат натрію, хлорид кальцію, сфери, добова потреба, органолептична оцінка, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Spherification as a prospective technique of product production at restaurants / V. Dotsenko, O. Arpul, E. Usatyuk, E. Dudkina // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – 62-66.