Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Title: Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба
Other Titles: Effect of food starch production quality bread
Authors: Фалендиш, Наталія Олексіївна
Казмірчук, Олена Анатоліївна
Falendysh, Natalia
Kazmirchuk, Olena
Keywords: картопляний сік
сира клейковина
питомий об’єм тіста
дозрівання тіста
білок
амінокислота
картофельный сок
сырая клейковина
удельный объем теста
созревание теста
белок
аминокислота
potato juice
crude gluten
specific obey dough
maturation dough
protein
amino acid
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Citation: Фалендиш, Н. О. Вплив продуктів крохмального виробництва на якість хліба / Н. О. Фалендиш, О. А. Казмірчук // Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : Міжнарод. наук.-практ. інтернет- конф., 14-16 листоп. 2012 р. : тези доповідей. - 2012. – С. 81-82.
Abstract: Дослідження присвячені вивченню впливу сирої клейковини та картопляного соку на показники якості тістових напівфабрикатів та готових виробів. Результати теоретичних та експериментальних досліджень вказують, що додавання даної сировини інтенсифікує процес дозрівання тіста і призводить до скорочення технологічного процесу виробництва хліба. Исследования посвящены изучению влияния сырой клейковины и картофельного сока на показатели качества тестовых полуфабрикатов и готовых изделий. Результаты теоретических и экспериментальных исследований указывают, что добавление данного сырья интенсифицирует процесс созревания теста и приводит к сокращению технологического процесса производства хлеба. Study investigates the effects of wet gluten and potato juice on dough quality finished products and finished products. The results of theoretical and experimental studies indicate that the addition of raw dough maturation process intensifies and leads to a reduction in the process of bread production.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6360
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
fnovpkvnych.pdf229.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.