Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі наведено результати визначення впливу плодово-ягідних сиропів на процес бродіння і якість здобних виробів. In the work the results of the determination of the effect of fruit-and-berry syrup to the fermentation process and the quality of the products.

Опис

Ключові слова

здобні вироби, плоди, ягоди, сиропи, бродіння, якість, buns, fruits, berries, syrups, fermentation, quality, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Мась, П. В. Перспективність використання плодово-ягідних сиропів у технології випікання здобних хлібобулочних виробів / П. В. Мась, В. М. Махинько, Л. В. Махинько // Хлібопекарcька і кондитерська промисловість. – 2012. – № 3. – С. 3-5.

Зібрання