DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6406

Название: Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)
Другие названия: Protein- buckwheat bread (Patent for useful model № 75423)
Авторы: Гордієнко, Тетяна Вадимівна
Gordiyenko, Tatiana
Семенова, Анастасія Борисівна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Mykhonik, Larisa
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Semenova, Anastasia
Ключевые слова: суха пшенична клейковина
гречані пластівці
борошно
сухая пшеничная клейковина
гречневые хлопья
мука
dry wheat gluten
buckwheat flakes
flour
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Пат. 75423 Україна, МПК7 А 21 D 8/00, А 21 D 13/00. Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207607 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 26.11.12, Бюл. № 22.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. Патент на полезную модель. Предложена рецептура белково-гречневого хлеба. Белково-гречневый хлеб содержит муку, сухую пшеничную клейковину, дрожжи, соль йодированную пищевую, масло подсолнечное и гречневые хлопья. Рецептура обеспечивает получение хлеба с хорошими органолептическим показателями, высоким содержанием белка, пищевых волокон, минеральных веществ и витаминов. Useful model patent. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6406
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
sabbgh75423.pdf154,82 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback