Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-гречаного хліба. Білково-гречаний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з добрими органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.Useful model patent. The composition of protein- buckwheat bread is proposed. Protein-buckwheat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.

Опис

Ключові слова

суха пшенична клейковина, гречані пластівці, борошно, dry wheat gluten, buckwheat flakes, flour, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Пат. 75423 Україна, МПК7 А 21 D 8/00, А 21 D 13/00. Білково-гречаний хліб / Гордієнко Т. В., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207607 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 26.11.12, Бюл. № 22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced