Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6419
Title: | Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements |
Authors: | Ivanov, Sergey Rashevska, Tamara Zasiadko, Yaroslav |
Keywords: | buttter nanostructure herbal supplements вершкове масло наноструктура рослинні добавки кафедра технології молока і молочних продуктів кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Ivanov, S. Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements / S. Ivanov, T. Rashevskaya, Y. Zasyadko // 2012 EFFoST Annual Meeting. Book of Abstracts. – Le Corum, Montpellier, France, 2012. – P. 240. |
Abstract: | Comprehensive studies have shown that the introduction of herbal supplements has a multifunctional effect. It adds therapeutic and prophylactic properties to butter, affects the formation and self-organization of its nanostructure, and reduces the structural elements in 5-25 times. Комплексні дослідження показали, що додавання рослинних добавок має багатофункціональний еффект. Вони надають маслу лікувально-профілактичних властивостей, а також впливають на формування і самоорганізацію наноструктури вершкового масла, подрібнюючи його елементи в 5-25 разів. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6419 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.