DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6496

Название: Білково-вівсяний хліб (Патент на корисну модель №76220)
Другие названия: Protein-oat bread (Patent for useful model № 76220)
Авторы: Кривенда, Ірина Олександрівна
Kryvenda, Irina
Семенова, Анастасія Борисівна
Михонік, Лариса Анатоліївна
Mykhonik, Larisa
Дробот, Віра Іванівна
Drobot, Vera
Semenova, Anastasia
Ключевые слова: суха пшенична клейковина
вівсяні пластівці
хліб
сухая пшеничная клейковина
овсяные хлопья
хлеб
dry wheat gluten
oat flakes
bread
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Патент 76220 Україна, МПК7 А 21 D 8/00. Білково-вівсяний хліб / Кривенда І. О., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207589 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 25.12.12, Бюл. № 24.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-вівсяного хліба. Білково-вівсяний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з гарними органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів. Патент на полезную модель. Предложена рецептура белково-овсяного хлеба. Белково-овсяный хлеб содержит муку, сухую пшеничную клейковину, дрожжи, соль йодированную пищевую, масло подсолнечное и гречневые хлопья. Рецептура обеспечивает получение хлеба с хорошими органолептическим показателями, высоким содержанием белка, пищевых волокон, минеральных веществ и витаминов. Useful model patent. The composition of protein-oat bread is proposed. Protein-oat bread comprises flour, dry wheat gluten, yeast, iodinated edible salt, sunflower oil and buckwheat flakes. The recipe is ensures bread production with good organoleptic evaluation, high proteins content, dietary fibers, mineral substances and vitamins.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6496
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
mlabvh76220.pdf158,09 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback