Білково-вівсяний хліб (Патент на корисну модель №76220)

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру білково-вівсяного хліба. Білково-вівсяний хліб містить борошно, суху пшеничну клейковину, дріжджі, сіль йодовану харчову, олію соняшникову та гречані пластівці. Рецептура забезпечує отримання хліба з гарними органолептичними показниками, високим вмістом білка, харчових волокон, мінеральних речовин і вітамінів.

Опис

Ключові слова

суха пшенична клейковина, вівсяні пластівці, хліб, dry wheat gluten, oat flakes, bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Патент 76220 Україна, МПК7 А 21 D 8/00. Білково-вівсяний хліб / Кривенда І. О., Семенова А. Б., Михонік Л. А., Дробот В. І. ; заявник та власник патенту НУХТ. – № 201207589 ; заявл. 20.06.12 ; опубл. 25.12.12, Бюл. № 24.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced