Екструзійна обробка нативної сої
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів.
Опис
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка нативної сої / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Зерно і хліб. – 2004. – №1. – С. 22.