Екструзійна обробка нативної сої
Вантажиться...
Дата
2004
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів.
Опис
Ключові слова
екструдування, соя, активність уреази, кислотне число жиру, экструдирование, соя, активность уреазы, кислотное число жира, extrusion, soya, urease activity, acid number of fat, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка нативної сої / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Зерно і хліб. – 2004. – №1. – С. 22.