Екструзійна обробка нативної сої

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті досліджено вплив екструзійної обробки нативної сої на вміст антипоживних речовин та на зміну якості ліпідів. Екструзійна обробка нативної сої інактивує антипоживні речовини та підвищує засвоюваність комбікормів.

Опис

Ключові слова

екструдування, соя, активність уреази, кислотне число жиру, экструдирование, соя, активность уреазы, кислотное число жира, extrusion, soya, urease activity, acid number of fat, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка нативної сої / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Зерно і хліб. – 2004. – №1. – С. 22.

Зібрання