We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Добавка кріопорошку бруньок чорної смородини впливає на стан води в структурі вершкового масла, підвищує кількість адсорбційно зв'язаної вологи. Additive of blackcurrant buds cryopowder affects on the water in structure of butter, increases the number of bound moisture adsorption.

Description

Citation

Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 1998. - № 4. - С. 113-115.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By