Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини
No Thumbnail Available
Files
Date
Authors
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Добавка кріопорошку бруньок чорної смородини впливає на стан води в структурі вершкового масла, підвищує кількість адсорбційно зв'язаної вологи.
Additive of blackcurrant buds cryopowder affects on the water in structure of butter, increases the number of bound moisture adsorption.
Description
Citation
Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 1998. - № 4. - С. 113-115.