Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини
Файли
Дата
1998
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Добавка кріопорошку бруньок чорної смородини впливає на стан води в структурі вершкового масла, підвищує кількість адсорбційно зв'язаної вологи.
Additive of blackcurrant buds cryopowder affects on the water in structure of butter, increases the number of bound moisture adsorption.
Опис
Ключові слова
кріопорошок, чорна смородина, вершкове масло, cryopowder, black currant, butter, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 1998. - № 4. - С. 113-115.