Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Title: Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання
Other Titles: Researching of bread cutting regime and design contemporary construction or bread cutting machines
Authors: Теличкун, Юлія Станіславівна
Теличкун, Володимир Іванович
Таран, Віталій Михайлович
Губеня, Олексій Олександрович
Telychkun, Yuliia
Telychkun, Volodymyr
Taran, Vitaly
Gubenia, Oleksii
Keywords: хліб
різання
зусилля різання
якість зрізу
хліборізальне обладнання
хлеб
резание
усилия резания
качество среза
хлеборежущее оборудования
bread
cutting
force of cutting
quality of cutting
bread cutting machines
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Теличкун, Ю. С. Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, В. М. Таран, О. О. Губеня // Харчова промисловість. - 2008. - С. 83-86.
Abstract: Проведені теоретичні та експериментальні дослідження процессу різання хліба. Встановлено вплив швидкості леза на енерговитрати та якість поверхні зрізу. Результати застосовано при визначенні режимів різання та розробці конструкцій обладнання для нарізання свіжого хліба в потоці. Проведены теоретические и экспериментальные исследования процесса резки хлеба. Установлено влияние скорости лезвия на энергозатраты качество поверхности среза. Результаты применены при определении режимов резания и разработке конструкций оборудование для нарезки свежего хлеба в потоке There are lead theoretical and experimental researches of bread cutting process. Influencing of movement of an edge in a layer of a product at force of bread cutting was researched. The result is applied at design contemporary construction or bread cutting machines.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
114.pdf170.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.