Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Title: Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання
Authors: Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Таран, Віталій Михайлович
Keywords: хліб
різання
зусилля різання
якість зрізу
хліборізальне обладнання
bread
cutting
force of cutting
quality of cutting
bread cutting machines
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2008
Citation: Губеня, О. О. Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2008. - С. 83-86.
Abstract: Проведені теоретичні та експериментальні дослідження процессу різання хліба. Встановлено вплив швидкості леза на енерговитрати та якість поверхні зрізу. Результати застосовано при визначенні режимів різання та розробці конструкцій обладнання для нарізання свіжого хліба в потоці. There are lead theoretical and experimental researches of bread cutting process. Influencing of movement of an edge in a layer of a product at force of bread cutting was researched. The result is applied at design contemporary construction or bread cutting machines.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
114.pdf170.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.