Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Название: Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання
Авторы: Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Таран, Віталій Михайлович
Ключевые слова: хліб
різання
зусилля різання
якість зрізу
хліборізальне обладнання
bread
cutting
force of cutting
quality of cutting
bread cutting machines
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публикации: 2008
Библиографическое описание: Губеня, О. О. Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2008. - С. 83-86.
Краткий осмотр (реферат): Проведені теоретичні та експериментальні дослідження процессу різання хліба. Встановлено вплив швидкості леза на енерговитрати та якість поверхні зрізу. Результати застосовано при визначенні режимів різання та розробці конструкцій обладнання для нарізання свіжого хліба в потоці. There are lead theoretical and experimental researches of bread cutting process. Influencing of movement of an edge in a layer of a product at force of bread cutting was researched. The result is applied at design contemporary construction or bread cutting machines.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
114.pdf170.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.