Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Назва: Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання
Автори: Губеня, Олексій Олександрович
Теличкун, Володимир Іванович
Теличкун, Юлія Станіславівна
Таран, Віталій Михайлович
Ключові слова: хліб
різання
зусилля різання
якість зрізу
хліборізальне обладнання
bread
cutting
force of cutting
quality of cutting
bread cutting machines
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2008
Бібліографічний опис: Губеня, О. О. Визначення режимів різання хліба та розробка перспективних конструкцій хліборізального обладнання / О. О. Губеня, В. І. Теличкун, Ю. С. Теличкун, В. М. Таран // Харчова промисловість. - 2008. - С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): Проведені теоретичні та експериментальні дослідження процессу різання хліба. Встановлено вплив швидкості леза на енерговитрати та якість поверхні зрізу. Результати застосовано при визначенні режимів різання та розробці конструкцій обладнання для нарізання свіжого хліба в потоці. There are lead theoretical and experimental researches of bread cutting process. Influencing of movement of an edge in a layer of a product at force of bread cutting was researched. The result is applied at design contemporary construction or bread cutting machines.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6636
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
114.pdf170.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.