Нові види комбінованих шинкових консервів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті викладені результати досліджень технологічних показників нових видів шинкових консервів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. Can food In the article are presents results of research of technological indexes of new types of ham can food and ways of stabilizing their quality with using raw material with flawy PSE.

Опис

Ключові слова

технологія, шинкові консерви, стабілізатори рН, буферна ємність, гідроколоїди, ексудативне м’ясо, technology, ham can food, regulators of рН, buffer capacity, hydrocolloids, exudative meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Нові види комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 1 (32). – С. 124-128.

Зібрання