Нові види комбінованих шинкових консервів

Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті викладені результати досліджень технологічних показників нових видів шинкових консервів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. Can food In the article are presents results of research of technological indexes of new types of ham can food and ways of stabilizing their quality with using raw material with flawy PSE.

Опис

Ключові слова

технологія, шинкові консерви, стабілізатори рН, буферна ємність, гідроколоїди, ексудативне м’ясо, technology, ham can food, regulators of рН, buffer capacity, hydrocolloids, exudative meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Пасічний, В. М. Нові види комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 1 (32). – С. 124-128.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced