Нові види комбінованих шинкових консервів
Файли
Дата
2007
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті викладені результати досліджень технологічних показників нових видів шинкових консервів та шляхи стабілізації їх якості при використанні сировини з вадами PSE. Can food
In the article are presents results of research of technological indexes of new types of ham can food and ways of stabilizing their quality with using raw material with flawy PSE.
Опис
Ключові слова
технологія, шинкові консерви, стабілізатори рН, буферна ємність, гідроколоїди, ексудативне м’ясо, technology, ham can food, regulators of рН, buffer capacity, hydrocolloids, exudative meat, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Пасічний, В. М. Нові види комбінованих шинкових консервів / В. М. Пасічний // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 1 (32). – С. 124-128.