Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6654
Title: Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива
Other Titles: Modern physical and chemical methods intensification of beer production
Authors: Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Носенко, Володимир Єрофійович
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Meletyev, Anatoly
Nosenko, Volodymyr
Keywords: сучасні фізико-хімічні методи
технологія пива
сировина
готовий напій
современные физико-химические методы
технология пива
сырьё
готовый напиток
modern physico-chemical methods
technology of beer
raw
ready drink
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра фізики
Issue Date: 2004
Citation: Воронцова, С. І. Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 47.
Abstract: Проведений літературний аналіз застосування сучасних фізико-хімічних методів в технології пива: на етапах від підготовки сировини до його перетворення на готовий напій. Розглянуті нові способи підготовки готового пива до споживання з метою збільшення терміну зберігання. Також приділена увага сучасному контролю якості сировини, напівпродуктів і готового напою. Проведен литературный анализ применения современных физико-химических методов в технологии пива: на этапах от подготовки сырья до его превращения в готовый напиток. Рассмотрены новые способы подготовки готового пива до употребления с целью увеличения срока хранения. Также уделено внимание современному контролю качества сырья, полупродуктов и готового напитка. There was conducted a literary analysis of the application of modern physico-chemical methods in the technology of beer: on the stages of preparation of raw materials to its conversion to the ready drink. New ways of preparing the ready beer for using were considered in order to increase shelf life. Also there was paid attention on the modern quality control of raw materials, intermediate products and ready drink.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6654
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf82.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.