Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведений літературний аналіз застосування сучасних фізико-хімічних методів в технології пива: на етапах від підготовки сировини до його перетворення на готовий напій. Розглянуті нові способи підготовки готового пива до споживання з метою збільшення терміну зберігання. Також приділена увага сучасному контролю якості сировини, напівпродуктів і готового напою. There was conducted a literary analysis of the application of modern physico-chemical methods in the technology of beer: on the stages of preparation of raw materials to its conversion to the ready drink. New ways of preparing the ready beer for using were considered in order to increase shelf life. Also there was paid attention on the modern quality control of raw materials, intermediate products and ready drink.

Опис

Ключові слова

сучасні фізико-хімічні методи, технологія пива, сировина, готовий напій, modern physico-chemical methods, technology of beer, raw, ready drink, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра фізики та професійної безпеки

Бібліографічний опис

Воронцова, С. І. Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 47.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced