Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведений літературний аналіз застосування сучасних фізико-хімічних методів в технології пива: на етапах від підготовки сировини до його перетворення на готовий напій. Розглянуті нові способи підготовки готового пива до споживання з метою збільшення терміну зберігання. Також приділена увага сучасному контролю якості сировини, напівпродуктів і готового напою. There was conducted a literary analysis of the application of modern physico-chemical methods in the technology of beer: on the stages of preparation of raw materials to its conversion to the ready drink. New ways of preparing the ready beer for using were considered in order to increase shelf life. Also there was paid attention on the modern quality control of raw materials, intermediate products and ready drink.

Опис

Ключові слова

сучасні фізико-хімічні методи, технологія пива, сировина, готовий напій, modern physico-chemical methods, technology of beer, raw, ready drink, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Воронцова, С. І. Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 47.

Зібрання