DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6658

Название: Ведення двоступеневої І сатурації
Другие названия: Keeping dvohstupenchatoy I. saturation
Авторы: Хомічак, Любомир Михайлович
Homichak, Lubomir
Петриченко, Ігор Борисович
Petrichenko, Igor
Панкін, Леонід Іванович
Pankin, Leonid
Ключевые слова: сатурація
адсорбція
дифузійний сік
сатурация
диффузионный сок
адсорбция
saturation
diffusive juice
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 1996
Библиографическое описание: Хомічак, Л. М. Ведення двоступеневої І сатурації / Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко, Л. І. Панкін // Цукор України. – 1996. – № 4. - С. 23-24.
Краткий осмотр (реферат): Наведено переваги способу проведення І сатурації в два ступені та запропоновані конкретні рекомендації щодо його використання. Приведены преимущества способа проведения І сатурации в две ступени и предложены конкретные рекомендации по его использованию. An advantage of the method and saturation in two stages and offered specific recommendations for its use.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6658
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Keeping.pdf207,77 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback